Sexy lingerie voor je trouwdag, en vooral voor de nacht.

sexy Lingerie voor onder trouwjurken klinkt misschien als een oxymoron. De trouwjurk is namelijk een symbool van puurheid en onschuld. In de loop der jaren hebben veel bruiden gekozen voor ondergoed dat diezelfde eigenschappen bezit. Uit praktische overwegingen, omdat veel trouw jurken erg bulkerig zijn kan er ook worden gekozen voor ondergoed dat speciaal is ontworpen om de jurk omhoog te houden. Functionaliteit is een belangrijk aspect van trouw ondergoed. Dat betekent natuurlijk niet dat het niet ook mooi en sexy mag zijn. In Nederland kun je bij larshor.nl een enorme collectie aan trouw ondergoed krijgen.

Types trouw ondergoed.

Het is mogelijk ondergoed te vinden dat specifiek is ontworpen om in alle dingen die een bruid nodig heeft te voorzien. Of je er nou zacht en elegant of bad-girl sexy uit wilt zien, er zit altijd iets tussen voor je.

Er zijn trouw versies van bijna ieder bedenkbaar stuk ondergoed. Om de ondersteuning te bieden die nodig is bij het dragen van een zware trouwjurk kun je overwegen om een bruids bustier te kopen. De solide contructie van een bustier zorgt voor extra ondersteuning terwijl het lichtelijk je lichaam vormt. Draag het samen met een paar stockings van hoge kwaliteit om de set compleet te maken. De traditionele bruids kleur is natuurlijk wit, echter zijn er meer en meer vrouwen die voor zwart kiezen voor hun ondergoed. Meeste jurken zijn zwaar genoeg om ervoor te zorgen dat de kleur niet door de jurk heen schijnt en weten dat er zwarte lingerie zit onder die onschuldige witte jurk kan heel spannend zijn.

Als je iets gewaagder wilt zijn draag dan een bruids korset. Het korset zal de vrom van je lichaam enorm doen veranderen, de rondingen verbeteren en je taile afslanken. Hou wel in je achtehoofd dat een korset oncomfortabel kan zijn als je het de hele dag draagt. Strik het korset dus niet te strak zodat er genoeg ruimte blijft om adem te halen.

Niet bruids versies van je favoriete lingerie werken misschien ook. Trouw ondergoed is echter ontworpen om je er zo elegant mogelijk uit te laten zien terwijl het je bruidsjurk ondersteunt, wat soms echt nodig is.

Het kieze van de juiste trouw lingerie.

Voordat je jezelf toelegt aan een kledingstuk moet je het passen met je bruidjurk. Bepaalde stijlen lingerie werken nou eenmaal beter bij bepaalde stijlen trouwjurken. Dit is ook de tijd om even heel kritisch te kijken of dit is wat je wilt dragen op de belangrijkste dag van je leven.

Stijl en functie zijn beide belangrijk maar het moet ook comfortabel zitten. Onthoud dat je uren op de been zult zijn; je zult dansen eten en verschillende andere activiteiten uit voeren.

In conclusie

Sexy trouw ondergoed is een geweldige manier om je beter en meer sexy te voelen op je trouwdag. Van preutserige elegantie tot erotische aantrekkingskracht, hedendaags trouw ondergoed bestaat in alle soorten en maten. Kies een kledingstuk dat je genoeg ondersteuning biedt maar ook zacht en mooi genoeg om je je echt sexy te laten voelen. Misschien zal het wat werk zijn om de juiste fit te vinden, maar je trouwdag is zeker de moeite waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *