Rock the pool in je nieuwe sexy badpak!

Na wat misschien voor ons gevoel wel eens de langste winter ooit is geweest, zo voelt iedere Nederlandse winter natuurlijk, is eindelijk onze heerlijke Nederlandse lente gearriveerd. En die afschuwelijk lange winters zorgen voor iets speciaals in Nederland wanneer het eerste lentezonnetje om de hoek komt kijken. Het is echt nog maar een prille warmte maar heel Nederland stormt naar buiten in hun korte broeken, sexy badpakken, zwarte badpakken, rode badpakken, bikini’s, tankinis, wat je ook maar kan bedenken. Er is altijd iemand bij jou op school of werk die als 16 graden is al in vol zomer tenue komt opdagen. Belangrijk dus om in ieder geval te zorgen dat je ook klaar bent voor deze turn of events. Het begin van de lente dus. De zon begint weer te schijnen, de dagen groeien langzaam langer, bloemen staan weer in volle bloei, vogels zingen en zijn hun nesten aan het bouwen en de wereld krijgt zijn natuurlijk feel good gevoel weer terug. Over zijn de dagen van de lange nachte, de winterkou. Velen van ons kunnen niet wachten om onze eerste strand verschijning te maken om eens een goede dosis vitamine D in te nemen. Het warme weer brengt allerlei kansen met zich mee om je lichaam een goed in het zonnetje te zetten, vrij letterlijk en figuurlijk! Pool parties, stranddagen, backyard barbecues enzovoorts. In deze situatie is het toch wel echt heel erg waardevol om wat extra tijd te besteden aan het uitzoeken van goede zwemkleding. Niet alleen zwemkleding van goede kwaliteit maar ook sexy en tegelijkertijd comfortabele zwemkleding. Enorm belangrijk omdat als je je niet fijn voelt in je zwemkleding je ook een stuk minder fijne dag gaat hebben in je nieuwe sexy outfit. Het is nu eenmaal zo dat vrouwen in allerlei maten en figuren komen. Daar is de zwemkleding industrie compleet op ingesteld. Dus als je een keer een bikini ziet die je prachtig vindt maar die je helemaal niet staat dan ligt de schuld waarschijnlijk niet bij jou maar bij het ontwerp van de bikini. Die is dan waarschijnlijk gesneden voor een ander soort lichaamstype en dat legt heel erg makkelijk uit waarom hij jou niet zo goed staat. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat het misschien moeilijk of zelfs onmogelijk lijkt de juiste bikini voor jezelf te vinden. En als je gewoon in het wilde weg gaat graaien dan gaat dat je ook niet lukken. Nou hebben wij met zijn allen inmiddels al jaren ervaring met het uitzoeken van de beste outfits voor ieder lichaamstype en hebben we besloten die kennis met jullie te delen middels de ultieme what to wear guide voor zwemkleding. Lees dus snel verder om uit te vinden hoe jij zonder al te veel moeite er geweldig uit kan zien deze zomer!

Comfoort is alles – als je nieuwe zwemkleding koopt is een van de meest voorkomende fouten die vrouwen maken dat ze de bikini of badpak kopen met die er het meest fashion uit ziet, zonder rekening te houden met het draag comfort van het kledingstuk. Dat is heel begrijpelijk want alles waar je op dat moment aan denkt is dat je er tip top uit wilt zien. Dat begrijpen we allemaal maar stel je de volgende situatie eens voor. Je bent aan het shoppen voor een nieuwe bikini omdat je morgen een zwembad feestje hebt en je wilt er graag geweldig uit zien. Je vindt een bikini in jouw maat die prachtig uniek en sexy is en die koop en neem je mee naar huis. Helemaal tevreden met je aankoop ga je lekker slapen en in de ochtend begin je rustig je nieuwe awesome outfit aan te trekken. Je gaat voor de spiegel staan en denkt: ‘daaaaaaamn girl’. Je ziet er geweldig uit, je gaat in deze outfit de ster van het zwembad zijn. Een paar uur later is dat ook zo. Iedereen vindt dat je er geweldig uit ziet, iedereen kijkt om als jij langs loopt, iedere vrouw zou willen dat ze er zo uit zag als jij. Behalve jijzelf. Toen je de bikini een uur of twee aan had en je net weer een beetje droog begon te worden van je eerste duik van het seizoen begon je opeens de bandjes van je bikini te voelen. Het lijkt wel of die zich in je huid proberen te graven. Daarnaast heb je ook de hele tijd het gevoel dat je borsten met de minste of geringste beweging uit hun covers kunnen komen vallen. Daarnaast is dat een mooie detail eigenlijk helemaal niet comfortabel. Je kan er nog zo geweldig uit zien maar als je je echt oncomfortabel voelt dan is het goede gevoel dat je daar van krijgt snel uitgewerkt. Je ziet er goed uit maar je hebt pijn, Je bent beurs en je voel je oncomfortabel. Je gaat jezelf voor je kop willen slaan dat je niet even wat meer tijd hebt besteed aan het vinden van een mooie bikini die ook nog eens ondersteunend en comfortabel zou zitten. Natuurlijk is het belangrijk dat je een badpak vindt dat er geweldig uit ziet, maar hoeveel van je comfort ben je bereid daarvoor op te geven? Een belangrijke vraag in de zoektocht naar nieuwe zwemkleding.

Grote borsten willen beugels! – zijn jouw borsten groot?  Dan hoeven we je dit waarschijnlijk niet eens te vertellen maar ook als je niet uitermate grote borsten hebt blijft dit een goede optie. Ondersteuning is belangrijk. Mensen zijn de enige zoogdieren op de planeet die permanente borsten hebben en het is biologen nog steeds niet helemaal duidelijk waarom dat zo is. Fysiek gezien is het namelijk helemaal niet handig, zeker echte grote borsten niet. Het zijn twee gewichten die je altijd maar moet meedragen en als die gewichten te zwaar worden kunnen ze lijden tot serieuze nek en rugklachten. Het laatste wat je wilt is dat je borsten zakkerig en slap voelen in je nieuwe bikini dus zoek naar een bikini met een ingewerkte beugel. Dit is basically een beha gemaakt van zwemkleding stoffen zodat je je borsten gewoon kan ondersteunen zonder een beha in het zwembad te dragen. Het zal een stuk comfortabeler zijn om een bikini te dragen met cups en een beugel. Ook moet je opletten op de bandjes van je bikini. Spaghetti bandjes zijn sexy maar gaan snel pijn doen wanneer er continue spanning op staat. Bredere bandjes werken dus een stuk beter voor vrouwen met grote borsten.

 

Zorg dat je goed geïnformeerd op pad gaat –  zoals we al eerder hebben gezegd, iedere vrouw heeft een ander lichaam. Dat is maar goed ook want anders zou de wereld een hele saaie plek worden. Toch is het belangrijk om te weten wat voor soort lichaam je hebt. Ieder lichaamstype heeft andere features die goed bij die soort lichaam passen. Neem eens een goede lange kijk in de spiegel en als je er zeker van bent dat je weet wat voor type lichaam je hebt dan kun je de volgende tips tot je hart nemen. Als je een kleinere borstpartij hebt dan werken topjes met horizontale strepen altijd goed. Deze geven de indruk van extra volume op je borst wat er gewoon goed uit ziet. Er zijn tegenwoordig ook push up bikini’s te krijgen als je de heleboel een echte lift wilt geven maar misschien voel je je daar niet comfortabel bij. Ook werken hangertjes en andere dansende details goed voor vrouwen met een kleinere borst partij. Als je lichaam een peer vorm heeft en je je niet heel erg zelfverzekerd voelt over je heupen dan is het een goed idee om een laag bikini broekje aan te doen met ringen op de zijkant. Probeer te strakke broekjes uit de weg te gaan omdat die je heupen grote zullen laten lijken dan ze eigenlijk zijn. Als je weet welke delen van je lichaam je minder blij mee bent dan is het hartstikke goed mogelijk deze te verstoppen. Als je je zorgen maakt om je buik dan kun je voor broekjes met een hoge taille gaan. Ze geven je niet alleen de optie je mid section te verstoppen maar deze soort zwemkleding werkt vaak ook als een shapewear die je buik platter maakt door het design van het kledingstuk.

Pas de kleding voordat je koopt! – als het mogelijk is om zwemkleding te passen dan moet je dat doen! Natuurlijk voelt het niet heel fijn om in een winkel nieuwe bikini’s te passen terwijl er allemaal mensen om je heen zijn maar het is altijd beter dan een hoop geld uitgeven aan een bikini die je uiteindelijk helemaal niet goed blijkt te staan. Dat is gewoon een verspilling van je tijd maar het gaat niet alleen om de look van je bikini. Je komt er ook pas achter hoe comfortabel iets zit als je het aantrekt. Is het materiaal fijn op je huid? Gaat het niet schuren als je op het strand bent? Geeft het wel genoeg ondersteuning. Dit zijn dingen die je niet aan een bikini af kunt zien maar je gelijk weet als je er even 1 aanpast. Vergeet al die blikken om je heen en loop even rond in je bikini. Dan krijg je een goed gevoel voor hoe hij je past en zit en weet je gelijk of je er liever niet in publiek in wordt gespot!

 

Blijf niet in je comfort zone – misschien vinden sommige van jullie dit geen fijn advies om te horen en word je er al nerveus van als je dit leest maar luister nou gewoon even. Als je op zoek bent naar een sexy outfit is het uiterst belangrijk dat je jezelf af en toe uit je comfort zone pusht. Bijvoorbeeld: sommige mensen kiezen altijd dezelfde kleur. Meestal omdat ze weten dat dit ‘hun’ kleur is, en ze niet bang hoeven te zijn dat ze een miskoop doen als ze veilig in hun kleuren palet blijven. Dat is op zichzelf een goede veilige strategie om er niet slecht uit te zien maar iedereen kent het gezegde no risk no reward toch wel? Als je aan het shoppen bent is de perfecte kans om eens iets anders te proberen, niemand zegt dat je het ook echt moet gaan kopen. Als je normaal simpele zwarte one pieces koopt ga dan deze keer eens een roze tankini aantrekken. Wie weet kun je je ogen niet geloven en heb je een nieuwe kleur voor jezelf gevonden. Het punt is dat je het niet weet todat je het probeert en een beetje variatie in de Nederlandse keuken is nooit een slecht idee.

Kijk goed naar je billen – klinkt misschien stom maar is wel echt heel belangrijk. Misschien niet zo heel erg makkelijk gedaan maar er is vast een spiegel in de winkel die hiervoor is opgehangen en anders kan een bediende je vast even helpen. Dit is heel erg belangrijk omdat je zeker wilt weten dat je bikini broekje goed om je billen heen past. Het maakt niet uit hoe prahchtig je billen zijn als je het verkeerde broekje aan hebt had je net zo goed thuis op de bank kunnen blijven zitten in plaats van de hele winter squads te doen in de sportschool.

Waarom larshor.nl? Het is heel erg belangrijk een betrouwbare leverancier te vinden. Ten eerste omdat je dan zeker weet dat je kleding van goede kwaliteit koopt maar ook omdat je dan een plek hebt waar je weet wat je maten zijn en je dus na verloop van tijd veel makkelijker een nieuwe outfit kan scoren. Larshor.nl is al jaar en dag een van de meest betrouwbare leveranciers van zwemkleding voor vrouwen en andere vrouwen fashion artikelen. We hebben honderden verschillende bikini’s en badpakken voor je klaar staan en hebben zelfs een naaiservice om dingen op maat te laten maken.  Wees er snel bij want onze nieuwe lente/zomer collectie gaat hard. Kom snel eens langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *