Hoe sexy lingerie mijn leven veranderde

Als je nadenkt over sexy lingerie dan beeld je je vaak een intieme avond vol passie en liefde is die pas eindigt in de vroege uurtjes. Sexy lingerie kan uiteraard tijdens dit soort momenten gedragen worden, en het kan zelfs de aanleiding vormen voor dit soort momenten, maar er zijn ook veel andere momenten waarop sexy lingerie gedragen kan worden. Als vrouwen verdienen wij het om ons aantrekkelijk, vrouwelijk en zelfverzekerd te voelen. Helaas komt het maar al te vaak voor dat veel vrouwen zich niet zo voelen. Onze zelfverzekerdheid kan enorm verschillen van dag tot dag, en er is niet heel veel voor nodig om het allemaal in te laten storten. Als jij ook wel iets zou kunnen gebruiken om je zelfvertrouwen een boost te geven, dan kan sexy lingerie een van de beste investeringen zijn die je ooit zal maken. Wanneer mensen het hebben over investeren in zichzelf kan het om veel verschillende dingen gaan. Een hiervan die je misschien niet verwacht maar wat echt wel kan helpen is het kopen van kleding die jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Ik heb dit zelf meegemaakt. Vroeger droeg ik altijd van die grote oma onderbroeken omdat ik vond dat die het comfortabelst zaten. Maar op een dag heb ik de overstap gemaakt naar sexy lingerie en het heeft mijn leven veranderd. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm, waardoor ik sterker in mijn schoenen stond, en waardoor ik ook aantrekkelijker was voor mensen om mij heen. Ik wil je daarom wat adviezen geven over verschillende redenen om te investeren in het dragen van sexy lingerie.

Zelfvertrouwen

Laten we het eerst hebben over je zelfvertrouwen. Een van de fijnste dingen aan het dragen van sexy lingerie is dat het je zelfvertrouwen een enorme boost kan geven. Toen ik mij minder goed over mijzelf voelde en weinig vertrouwen had kon je het letterlijk van mijn lichaam en mijn kleding aflezen. Ik at niet meer goed, ik sliep slecht en ik voelde mij gewoon heel slecht. Ik deed geen moeite meer om er goed uit te zien, geen make up, geen interessante haarstijl, niks. Mijn kleding was ook heel simpel, er zat totaal geen gedachte of moeite in. Zodra ik thuis kwam trok ik weer mijn oude trainingsbroek aan. Mijn ondergoed was zoals ik al had gezegd van dat type oma onderbroek dat wel lekker zit maar totaal niks doet voor je uiterlijk. Rond die tijd kwam ik in een gesprek met een vriendin erachter dat er manieren zijn om jezelf uit zo’n mindere periode te halen. Een van de adviezen die ik toen meekreeg was om eens te proberen weer wat meer aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. Nou ben ik uiteraard van mening dat je innerlijk veel belangrijker is dan je uiterlijk. Maar wanneer je innerlijk in een dip zit, kan het helpen wanneer je toch nog aandacht aan je uiterlijk besteed. Via mijn vriendin kwam ik op de webshop van Larshor terecht. Het bleek het begin van een nieuwe periode voor mij te zijn.

Larshor is een webwinkel waar je verschillende vrouwelijke kleding kan krijgen. Sexy lingerie, zwemkleding, jurken. Ze hebben het allemaal en het assortiment is enorm en uitgebreid. Ik was die eerste keer nog niet echt overtuigd dus was in eerste instantie maar van plan om gewoon eens te kijken om mijn vriendin een pleziertje te doen. Maar eenmaal op de website kon ik niet stoppen. Ik heb uren lang allerlei verschillende soorten lingerie bekeken, strings, teddys, babydolls, korsetten, bustiers en jarretels. Er was zoveel te krijgen dat ik nog nooit had geprobeerd. Ik voelde de energie terugkomen, een gezonde spanning in afwachting van hoe ik eruit zou zien in deze sexy lingerie. Ik heb toen een aantal verschillende stijlen gekocht om eens te proberen. Toen ze aankwamen heb ik ze meteen de dag erna onder mijn kleding naar werk gedragen. Wat een verademing. Ik liep het kantoor binnen met een hervonden zelfvertrouwen waarvan ik bang was dat die allang verloren was. Ook al ziet niemand eigenlijk wat voor lingerie ik draag, het heeft zo’n groot effect op mijn zelfvertrouwen dat het meteen uitstraalt op anderen.

Fantastische seks

Mijn mindere periode waar ik je over heb verteld werd ingeleid door een breuk met mijn voormalig vriendje. Dus behalve het feit dat ik me niet meer goed voelde, was er ook een tekort aan seksuele activiteit. Ik had er in die periode ook weinig zin in, maar het feit dat ik in een destructieve spiraal zat hielp ook niet. Na een tijdje had ik weer een nieuw vriendje gevonden en alles ging wel goed. Maar toch vond ik dat ons seksleven niet echt top was. Dus heb ik geprobeerd om op verschillende manieren hier verandering in te brengen. En wat bleek, sexy lingerie dragen had het meeste effect. Ik droeg verschillende stijlen, een bodystocking, strings, een corset, een babydoll en nog wat andere stijlen, om de spanning tijdens onze intieme momenten nog wat te verhogen. Mijn zelfvertrouwen was zo hoog en dat bleek een gezonde uitwerking te hebben op mijn seksleven.

Sexy lingerie is ook iets wat kan helpen bij relaties die al langer aan de gang zijn maar waar de spanning toch een beetje is weggevallen. Een van mijn vriendinnen heeft mij verteld dat ze dicht tegen een scheiding aanzat omdat het allemaal gewoon niet meer interessant was. Zij en haar man waren de spanning van intieme momenten gewoon helemaal kwijtgeraakt. Ik heb haar toen aangeraden om daar verandering in te brengen door haar man te verassen met een leuk outfitje van sexy lingerie. Na een paar weken vertelde ze dat de spanning langzamerhand weer terug aan het komen was. Sexy lingerie om erotisch momenten interessanter, spannender en beter te maken is iets wat elk stel serieus zou moeten overwegen.

Goed voelen in je eigen huid

Je kan misschien zeggen dat dit onder het kopje zelfvertrouwen hoort, en dat klopt ergens ook wel. Maar ik vind het toch belangrijk om extra en apart te benadrukken. Een van de fijnste dingen aan het dragen van sexy ondergoed vind ik dat ik mijzelf altijd goed voel in mijn eigen huid. Omdat ik goed zoek en zeker weet dat alles wat ik draag echt iets is wat ik fijn vind helpt het mij om mijzelf beter over mijn eigen lichaam te voelen. Die oma onderbroeken die ik vroeger droeg waren heel comfortabel om te dragen maar waren uiteindelijk niet iets wat echt mijn stijl is. Ik was alleen in een dip en dacht dat het allemaal niks meer uitmaakte. Maar toen ik daar weer uitkwam realiseerde ik me dat ik mijn kleding wel belangrijk vind. En wanneer ik mij goed voel over wat ik aan heb ik mijzelf ook een stuk beter voel. Sexy lingerie is een onderdeel van mijn identiteit geworden. Ik voel mij op mijn best wanneer ik het draag.

’s Nachts ook comfortabel

In Nederland slaapt vrijwel niemand met de air conditiong aan, waarschijnlijk heb je het zelfs helemaal niet. Dat is over het algemeen geen probleem, maar in een zomer zoals deze, wanneer het echt heet is kan het voor veel mensen ’s nachts vervelend zijn. Het is te heet en je normale pyjama is helemaal niet fijn om in te slapen. Gelukkig zijn er veel soorten lingerie die je ook ’s nachts kan dragen om in te slapen. Ik heb een nachtjapon waar ik in kan slapen die niet alleen super comfortabel is maar er ook nog eens heel goed uitziet. Zo zijn er ook genoeg hemdjes, teddy’s en babydolls te vinden die heel fijn zijn om als nachtkleding te gebruiken. De zachte lichte stoffen houden je lekker koel en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Goede ondersteuning voor de borsten is belangrijk

Nog een reden waarom het fijn is om sexy lingerie te dragen is de ondersteuning die het aan je buste kan bieden. Niet alle stijlen lingerie zullen dit doen maar er zijn genoeg die het wel hebben. Het is ook belangrijk dat je van een betrouwbare winkel je lingerie koopt. Bij Larshor, de winkel waar ik je eerder over heb verteld, is alles wat ik tot nu toe heb gekocht altijd van hele hoge kwaliteit geweest. Dit betekent dat de fit niet alleen goed is, en dat het allemaal lang mee gaat, maar ook dat de ondersteuning goed is. Veel vrouwen zullen het wel een gehad hebben dat ze een goedkope bh droegen waarvan hun rug pijn ging doen. Ik droeg vroeger gewoon de eerste de beste bh die ik kon vinden. Maar dit leidde of tot pijn in mijn rug of tot vervelende strepen op de schouders. Het was gewoon geen fijne ervaring.

Bij Larshor heb ik hoge kwaliteit bh’s, korsetten en bustiers gevonden die precies goed passen en de juiste ondersteuning bieden. Hierdoor heb ik niet alleen meer zelfvertrouwen maar ik voel me ook bevrijd van de oncomfortabele situaties die een slechte bh kunnen opleveren. Het is ook belangrijk om eens verder te kijken dan bh’s. Zoals ik zei, ik heb ook verschillende korsetten en bustiers via Larshor gekocht. Toen ik voor de eerste keer een korset aan had was het echt een verademing. Geen schouderbanden meer maar toch waren bij borsten goed ondersteund en bedekt. Ik kan je dus aanraden om ook eens naar andere stijlen te kijken dan alleen de klassieke bh en string combinatie.

Het is gemaakt om lang mee te gaan

Sexy lingerie is niet iets wat je al na twee keer dragen weg hoeft te gooien. Nou ja, als je tenminste wel bij betrouwbare winkels shopt. Ik koop mijn lingerie steevast bij Larshor omdat ik weet dat hun producten gemaakt worden van hoge kwaliteit stoffen waardoor ze lekker zitten, goed passen en ook nog eens lang mee gaan. Je wilt niet eindeloos geld uitgeven aan je ondergoed dus is het belangrijk om kleding te kopen die gemaakt wordt van goede kwaliteit stoffen zodat het lang mee kan gaan. Een shirt of broek draag je waarschijnlijk een paar keer voordat je het wast. Maar je ondergoed draag je maar een keer voordat het weer de was in gaat. Dus is het belangrijk dat het niet enorm snel gaat slijten. Goedkoop is duurkoop, als je alleen maar de goedkoopste opties kiest ga je uiteindelijk meer geld kwijt zijn dan een paar keer wat hogere kwaliteit te kopen. Dus laat die winkel met de bruine papieren tasjes maar links liggen en shop bij Larshor.

Het is altijd handig om te hebben

Het is altijd fijn om op allerlei mogelijke situaties voorbereid te zijn. Zo ook wanneer je het hebt over sexy lingerie. Het is misschien niet je eerste gedachte maar het kan echt handig zijn om te hebben liggen mocht je het ooit nodig hebben. Ik ben een vrouw net zoals alle andere, en af en toe wil je gewoon iemand mee naar huis nemen om een leuke avond mee te hebben. Misschien ben je lekker met je vriendinnen in een kroeg en kom je een leuke jongen tegen. Mocht je onverwachts een jongen aan de haak slaan en met hem mee naar huis gaan dan is het fijn als je niet in je oma onderbroek rondloopt. Er is niks minder verleidelijk dan je outfit uittrekken om eronder een oma onderbroek te zien verschijnen. Ik heb dit zelf al eens meegemaakt, en het is echt verschrikkelijk.

Sexy lingerie in je kast hebben betekent dat je altijd iets hebt om aan te trekken wanneer het nodig is. Laat je nacht niet verstoren door vervelende zorgen over wat je partner wel niet zal denken wanneer jij straks in een oma onderbroek tegenover hem of haar staat.

Verander je look

Een van de dingen die ik het meest waardeer aan de lingerie van Larshor is de diversiteit. Er zijn zo ongelooflijk veel stijlen en kleuren om uit te kiezen. Je kan je look binnen enkele seconden helemaal omtoveren. En dat is echt een super fijn gevoel. Als je een keer elegant eruit wilt zien, geen probleem daar heb je iets voor. Of misschien deze keer toch wat gedurfder, ook geen probleem. Wil je een mooi zandloperfiguur en vollere buste, geen zorgen gewoon een korset aantrekken. Het kan allemaal en het is zo veelzijdig. Iedere vrouw moet deze vrijheid een keer voelen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *